foto

Ha-na Lee

  • nar. 23.9.1982 (37 let)
    Městský obvod Irwon, Soul, Jižní Korea

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Boiseu (TV seriál) (2017)

    - Půvabná jihokorejská herečka Ha-na Lee nebyla první volbou seriálových tvůrců. A nebyla dokonce ani druhou nebo třetí, ale až čtvrtou, neboť první tři avizované herečky, mezi nimiž figurovala jména Woo-hee Cheon, Doo-na Bae a Si-yeong Lee, hlavní ženskou roli odmítly. (Conspi)

  • Miseseukab (TV seriál) (2015)

    - Původně se mělo za to, že se v hlavních mužských úlohách kriminálního seriálu s hlavní ženskou vyšetřovatelkou v čele investigativního týmu jednoznačně objeví populární jihokorejský herec Yong-woo Park. Tak se ale nakonec z blíže neuvedených důvodů nestalo a seriáloví tvůrci byli nuceni roli přeobsadit. Hlavní role se tak chopil herec Min-jong Kim. Obdobně se tvůrci zachovali při výběru vhodné kandidátky do role Do-young Min, ženské detektivky, kterou původně avizovaná herečka Ha-na Lee taktéž odmítla, aby ji poté herečka Da-hee Lee akceptovala. (Conspi)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yeoreumbanghak
2015 Teuljong: Ryangchensalingi
2012 Altoobi : riteon too beiseu
2009 Peye reobeu
2007 Sikkaek

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Jjagtoong paemilli (TV seriál)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Joonghaksaeng ayang (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Yeonae shidae (TV seriál)
Susabanjang choiiljoo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Shiganui chum

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bomiui bang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky