foto

Billy MacLellan

  • nar. 31.1.1974 (44 let)
    Cape Breton, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Silence
2017 Ice Blue
2016 Maudie
2014 October Gale
2013 Christmas Star (TV film)
Slib mlčení (TV film)
2012 Please Kill Mr. Know It All
2009 Border, The
2006 Bojovníci země
Ultra (TV film)
2005 The Life and Hard Times of Guy Terrifico
2002 Americké psycho 2
Jack & Ella
Rub & Tug
1999 Blue Moon (TV film)

TV seriály

2018 Caught (TV seriál)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Vaulting Ambition (S01E12)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Bratrský výlet (S04E03)
2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (8)
Wynonna Earp (TV seriál)
She Ain't Right (S02E04)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Necromanteion (E09)
12 opic (TV seriál)
Rok opice (S02E01)
Dark Matter (TV seriál)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
The Expanse (TV seriál)
Back to the Butcher (S01E05)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Gangland Undercover (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You (S03E08)
The Beauty of Our Weapons (S03E07)
Where the Apples Fell (S03E06)
další epizody (8)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a Chrám smrti (S08E10)
2014 Max and Shred (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Played (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Armistice (S01E05)
How You Trust (S01E03)
Misfires (S01E02)
další epizody (4)
Saving Hope (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
InSecurity (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Wild Card (S04E11)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Box je náš! (S01E03)
V utajení (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vypusťte psy (S01E06)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Lovebites (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Divoká karta (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace