foto

Billy MacLellan

  • nar. 31.1.1974 (46 let)
    Cape Breton, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kitty Mammas
2019 Goalie
Potichu
2017 Ice Blue
2016 Maudie
2014 October Gale
2013 Christmas Star (TV film)
Slib mlčení (TV film)
2012 Please Kill Mr. Know It All
2009 Border, The
2006 Bojovníci země
Ultra (TV film)
2005 The Life and Hard Times of Guy Terrifico
2002 Americké psycho 2
Jack & Ella
Rub & Tug
1999 Blue Moon (TV film)

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
Blind Justice (S02E03)
2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (4)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Přehnané ambice (S01E12)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Bratrský výlet (S04E03)
2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (8)
Wynonna Earp (TV seriál)
She Ain't Right (S02E04)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Necromanteion (E09)
12 opic (TV seriál)
Rok opice (S02E01)
Dark Matter (TV seriál)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
The Expanse (TV seriál)
Back to the Butcher (S01E05)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Gangland Undercover (TV seriál)
Dangerous Game (S01E04)
Defiance (TV seriál)
My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You (S03E08)
The Beauty of Our Weapons (S03E07)
Where the Apples Fell (S03E06)
další epizody (8)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a Chrám smrti (S08E10)
2014 Max and Shred (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
Fallen (S01E02)
Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Armistice (S01E05)
How You Trust (S01E03)
Misfires (S01E02)
další epizody (4)
Saving Hope (TV seriál)
Consenting Adults (S01E07)
Dívka odjinud (TV seriál)
Into the Dark (S02E21)
V utajení (TV seriál)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
InSecurity (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Wild Card (S04E11)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Box je náš! (S01E03)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
Hranice (TV seriál)
Dark Ride (S03E08)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vypusťte psy (S01E06)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Lovebites (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
2004 Instant Star (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Prions (S01E04)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Divoká karta (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Uprchlík (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky