foto

Lynne Adams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
The Perfect Boss (TV film)
2010 Exit 67
Psí útulek
2009 40 Is the New 20
2007 Christiina pomsta (TV film)
Narušený život (TV film)
2006 Sokyně (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Nezvratný důkaz (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Cizinec u dveří (TV film)
Dárek z lásky
2003 Chasing Holden
Jak nezískat Pulitzera
Proud času
Student Seduction (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Nepříjemná dohra
2001 Poslední šance (TV film)
Sama v temnotě
Skrytá agenda
2000 Možné světy
Méchant party
1999 Jako hrob
Kouzelný výtah
Maximální turbulence
Requiem for Murder
Seznam svědků
1998 Dead End
Voják cti
1997 Habitat - Znovuzrození ráje
1996 Frankenstein a já
Nevinná smrt
1995 Johnny Mnemonic
Pronásledovatel
Vents contraires (TV film)
1989 Cruising Bar
1988 Krvavé souvislosti
The Carpenter
1987 Chytrák
Divoká věc
Un zoo la nuit
1986 Do vlastních řad (TV film)

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
2014 Helix (TV seriál)
2008 Sophie (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
Nebezpečné známosti (TV seriál)
1998 Meguriai (TV seriál)
1993 Ent'Cadieux (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace