Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hmm, slabé, a dosť. Málo uveriteľné postavy, slabé vtiahnutie do jednotlivých situácií. Svetlým bodom Robin Williams a celkom zaujímavá dejová línia okolo neho. Inak, niekto správne poznamenal, že je to podobné Love Actually, ale vo všetkom zaostáva. Na sprítomnenie si vianočnej atmosféry v pohode, ale, uprimne, existujú lepšie vianočné filmy. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama