foto

Giovanni Di Benedetto

  • nar. 8.12.1920 (99 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zběsilá krev
2005 Edda (TV film)
2001 L'attentatuni (TV film)
Vojáci: Příběh z Kosova (TV film)
2000 Giraffe, Le
1999 Falcone (TV film)
1998 Gallo cedrone
1994 Italské námluvy
1992 Daens
Gangsters
1991 Atto di dolore
Michelangelo (TV film)
Strepitosamente... flop
1984 ...e la vita continua (TV film)
1982 Morte in Vaticano
1980 Dolce... calda Lisa
1978 I gabbiani volano basso
Uzavřený kruh (TV film)
1977 Sbohem a amen
Svastica nel ventre, La
1975 Attenti al buffone
Giustiziere sfida la citta, Il
L'ultimo treno della notte
L'uomo della strada fa giustizia
La polizia accusa: il servizio segreto uccide
Macchie solari
Mahogany
1974 Ossessa, L'
1973 Ancora una volta prima di lasciarci
Sepolta viva
1972 Afyon oppio
1971 Devítiocasá kočka
Fumavano le Colt... lo chiamavano Camposanto, Gli
Čtyři mouchy na šedém sametu
1970 Sledge
1969 Barbagia
Così dolce... così perversa
Stato d'assedio, Lo
1968 Ať žije Django!
Nude... si muore
Ragan
Roma come Chicago
Suo modo di fare, Il
1967 Dobrodruh
Killer calibro 32
Odio per odio
1966 A 077, sfida ai killers
Furia a Marrakech
Grande colpo dei sette uomini d'oro, Il
Tecnica di un omicidio
1965 Sette uomini d'oro
1964 Spartacus e gli invincibili 10 gladiatori
The Visit
Trionfo dei dieci gladiatori, Il
1963 Héraklés a Samson
Oko ďábla
Veronský proces
1961 Barabáš
Romulus a Remus
1960 A umřít z rozkoše
Já, delfín
1959 Notti dei Teddy Boys, Le
1954 L'Arte di arrangiarsi
Ulisse
Římanka

TV seriály

1988 Lhostejní (TV seriál)
1969 Nero Wolfe (TV seriál)
1965 Život Dantův (TV seriál)
1964 La cittadella (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky