Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začne vyšetřování záhadné vraždy i mezi nejvyššími politiky a armádními činiteli. Následuje řetězec podezřelých sebevražd, který si vybírá svou daň mezi současnými i minulými vůdci Itálie. (sator)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

S odstupom casu je to len zrucne  natoceny priemer, Martino ako reziser sa moc nepredviedol, Milian v 70. rokoch valil : 69 % ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Komisaře Solmiho (a jeho přítelkyni, levicovou novinářku Marii) znají tuzemští čtenáři ze dvou dílů Římských afér, nepředstavoval jsem si ho však nikdy jako Luca Merendu, spíš jako toho jeho nešťastného poskoka De Lucu. Spisovatelé a scenáristé Felisatti & Pittorru použili motiv z Odposlouchávaných telefonů a s jeho pomocí vystavěli napínavé kriminální drama. Pátou hvězdičku přihazuji za zdrcující závěr. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tady mě mistr gialla Sergio Martino upřímně trochu zklamal, a to i přes to, že pro jeho filmy mám poslední dobou celkem slabost. Jeho další zabroušení do subžánru poliziotteschi bylo i přes některé decentně provedené vraždy a zajímavý úvod (pěkná chronologie tajemných vražd různých úředníků), v převážné části filmu většinou nudné. Nakonec tedy jen za 3*, jednu za sympaťáka Luca Merandu jako inspektora Solmiho (ten zatím nezklamal nikdy!), druhou za povedenou auto-moto honičku a třetí za celkem spletité a překvapivé finále. Těch pár momentů mezitím (na které se lehce zapomene) to už při konečném zúčtování moc nevytrhlo. Čekal jsem po velmi dobrém "Milano Trema" opět něco vzrušujícího (rychlý akční pohled, automobilové honičky, střelba - to je moje), toto byl spíš takový neúčinný a hodně zamotaný politický krimithriller. Úplně to ale nevzdávám, ještě si počkám na "Gambling City" ze stejného roku opět s Lucem Merandou a uvidíme, do třetice všeho nejlepšího, jak se říká. ()

sator

všechny recenze uživatele

Policie začne vyšetřování záhadné vraždy i mezi nejvyššími politiky a armádními činiteli. Následuje řetězec podezřelých sebevražd, který si vybírá svou daň mezi současnými i minulými vůdci Itálie. ()

Zajímavosti (1)

  • Sergio Martino, režisér tohoto filmu, si zde zahrál malou roličku jednoho z pilotů. (G04T)

Reklama

Reklama