foto

Stig Ryste Amdam

  • nar. 18.6.1961 (57 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Babycall
2009 Vegas
2008 Detektiv Varg Veum: Šípková Růženka
2002 Pád nebes
1997 Mendel

TV seriály

2017 Okupace (TV seriál)
Februar, del 2 (S02E08)
Februar, del 1 (S02E07)
October (S02E03)
další epizody (5)
2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Sviket (S02E07)
Dommen (S02E05)
Avsløringen (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Fotografie (S01E06)
Minulosti neutečeš (S01E04)
Nevděk (S01E03)
další epizody (5)
Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Říjen (S01E07)
další epizody (4)
1994 Vestavind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace