foto

Lawrence Montaigne

  • nar. 26.2.1931
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 17.3.2017 (86 let)
    Henderson, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Star Trek: Of Gods and Men
2004 Sci Fi Visionaries
1988 Dakota
1984 Povolení vraždit (TV film)
1981 Požehnání smrti
1980 Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
Šerif a mimozemšťan 2
1977 Young Lady Chatterley
1975 Framed
Útěk na čarodějnou horu
1974 Underground Man, The (TV film)
1970 Psycho Lover, The
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1968 The Power
1967 Tobruk
1965 Synanon
Ďábelský bacil
1963 Kapitán Sindibád
Velký útěk
1962 Briganti italiani, I
Il tiranno di Siracusa
1961 Mongoli, I
1960 Rapina al quartiere Ovest
1959 Amud Ha'Esh
1953 Přidej se k nám

TV seriály

1978 Dallas (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Blue Light (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Cold Hands, Warm Heart (S02E02)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace