foto

David Byrd

  • nar. 3.9.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.1.2001 (68 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
Zakázaná touha
Špinavý kšefty
1997 Lost Highway
Matka Tereza: Ve jménu ubohých
1996 Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1994 Clifford
Záskok
1993 Burani z Beverly Hills
1992 Sinatra (TV film)
1991 Sproštěn viny
1989 Nick Knight (TV film)
Taken Away (TV film)
Tango a Cash
1988 Big Top Pee-wee
1987 Bestseller
1986 When the Bough Breaks (TV film)
1985 School Spirit
1984 Jsem žena nebo muž
Samson a Delilah (TV film)
1983 Missing Pieces (TV film)
Muž se dvěma mozky
Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1982 Svého druhu hrdina
1980 Záhadný vzorec
1979 Sunnyside
Transplant (TV film)
1978 Corvette Summer
Deadman's Curve (TV film)
Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
1977 Horská dráha
1976 Phantom of the Open Hearth, The (TV film)
Pipe Dreams

TV seriály

1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Simon (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Sponge (S07E09)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Stěhování (S03E23)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Snubní prstýnek (S02E01)
1985 227 (TV seriál)
Mary (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Highcliffe Manor (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace