foto

James Mccallion

  • nar. 27.9.1918
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 11.7.1991 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1976 The Rear Guard (TV film)
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
Zajatec 2. avenue
1974 Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1973 Cotter
Crime Club (TV film)
Letters from Three Lovers (TV film)
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1971 Švindl
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
How Do I Love Thee?
1968 Cooganův styl
1967 Gunfight in Abilene
1965 Podivné manželství
1963 PT 109
1959 Na sever severozápadní linkou
1958 The Badlanders
1956 Pocta zločinci
1955 Illegal
Líbej mne až k smrti
The Big Combo
1954 Playgirl
Vera Cruz
1939 Boy Slaves
Code of the Streets
Pride of the Blue Grass
The Man Who Dared

TV seriály

1975 Barbary Coast (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Where is Everybody? (S01E01)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace