foto

Josef Zyka

  • nar. 10.11.1980 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
2006 Vřesový trůn (TV film)
2004 Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
2002 Cries of Innocence
Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
2001 Politik a herečka (TV film)
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)
1997 2057 (studentský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Velký formát (S02E13)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Test mateřské lásky (S01E15)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Matylda (S03E12)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
2008 Comeback (TV seriál)
Souboj titánů (S01E03)
2006 Horákovi (TV seriál)
Válka Procházkových (S01E13)
Den dárků (S01E06)
Mezi Marsem a Venuší (S01E05)
další epizody (6)
2004 Redakce (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace