foto

Terri Treas

  • nar. 19.7.1957 (61 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Widows
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Ladykiller
Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Little Miss Millions
Yankee Zulu
1992 Dům IV
Hněv a čest
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Odpoutaný Frankenstein
1989 Alien Nation (TV film)
Báječní Bakerovi hoši
Terror Within, The
1988 Deathstalker III – Nájezdníci z pekla
The Nest
1986 Něco společného (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Je to fajn
1980 Headin' for Broadway
1979 All That Jazz

TV seriály

1992 Roseanne (TV seriál)
Stand on Your Man (S05E09)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ten, koho ráda mám (S01E08)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Master (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Zkažená jablka (S03E07)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Dračí květ

TV seriály

1998 Felicity (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace