foto

Virgil W. Vogel

  • nar. 29.11.1919
  • zem. 1.1.1996 (76 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Mário a mafián (TV film)
1988 Longarm (TV film)
1987 Desperado (TV film)
1986 Condor (TV film)
1981 Poslední důkaz (TV film)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
Power (TV film)
1978 Colorado C.I. (TV film)
No Margin for Error (TV film)
Rag Tag Champs, The (TV film)
1976 Law of the Land (TV film)
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
1965 Alibabův meč
1959 Invasion of the Animal People
1957 The Kettles on Old MacDonald's Farm
The Land Unknown
1956 The Mole People

TV seriály

1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Loupež (S01E01)
1989 Hardball (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Probe (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Theresa (S03E16)
Cuba Libre (S03E14)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace