foto

Frederick Trevers

  • nar. 29.3.1925
    Cliftonville, Margate, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.1.2012 (86 let)
    Mitcham, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1998 Unknown Soldier, The (TV film)
1995 Mad Dogs and Englishmen
1994 Rector's Wife, The (TV film)
1993 Closing Numbers
1991 For the Greater Good (TV film)
Strach ze tmy
1990 Fool, The
God on the Rocks (TV film)
Paper Mask
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1986 Brat Farrar (TV film)
Good Doctor Bodkin-Adams, The (TV film)
1985 My Brother Jonathan (TV film)
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1981 Cherry Orchard, The (TV film)
Noční dravci
1980 Sloní muž
1979 Charlie Muffin (TV film)
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
On a Paving Stone Mounted
Urvi co můžeš
1975 Devices and Desires
Obnažený státní úředník (TV film)
1971 Freelance
1956 High Terrace
Jumping for Joy
1953 Wheel of Fate

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Politikova žena (TV seriál)
Skleněná panna (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Lipstick on Your Collar (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Downtown Lagos (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
Perfect Hero, A (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Educating Marmalade (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Fosters, The (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Inheritors, The (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Liver Birds, The (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Railway Children, The (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Baron, The (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Enemy of the State, An (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Yorky (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1971 Two Ronnies, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace