foto

Alexandra Ella

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 3 from Hell
2016 Pee-wee's Big Holiday
2013 A Voice in the Dark
2009 Autodoc
2007 Aleksandra
1998 Báječný nový svět (TV film)
Pivní bratři
Poslední mejdan

TV seriály

2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
Časová pásma (S07E01)
2013 Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Scoundrels (E18)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (4)
2012 Anger Management (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Čajové lístky (S05E03)
Malý polibek, část 2 (S05E02)
další epizody (4)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
The Bangover (S01E08)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
Odmítnutí (S04E04)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kletba voodoo (S08E07)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace