foto

Derek Richardson

  • nar. 18.1.1976 (44 let)
    Queensbury, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Home
2018 How May We Hate You? (TV film)
2016 Vraždy podle Solveig: Fjord smrti (TV film)
Vraždy podle Solveig: Němá svědkyně (TV film)
2013 The Power of Few
2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2010 Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa (TV film)
2009 Prep & Landing (TV film)
2005 Hostel
Na půl cesty
2004 Bravo Girls: Opět v akci
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Elvis žije! (S02E09)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a katolická dívka (S02E88)
další epizody (44)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vánoční přání (S02E46)
Charlie a život na hromádce (S02E45)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
další epizody (46)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and the Real Girl (S06E12)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E10)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
Až moc překvapení (S02E18)
Nové psy staré triky nenaučíš (S02E17)
další epizody (11)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (14)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (11)
2002 Felicity (TV seriál)
Raising Arizona (S04E14)
Kiss and Tell (S04E13)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Black, White and Blue (S10E17)

Dokumentární

2006 Rozpitvaný Hostel