foto

Maria Singer

  • nar. 1.2.1914
    Altmünster am Traunsee, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.6.2003 (89 let)
    Aschheim, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Die Scheinheiligen
2000 Rillenfieber
1999 Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Kleine Semmeln
Lychees weiß blau (TV film)
1995 Sau sticht (TV film)
Wilde Mädchen, Das (TV film)
1993 Der Nachbar
Sein letzter Wille (TV film)
1992 Engel für Felix, Ein
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Stein und Bein (TV film)
1990 Abrahams Gold
1984 Atemnot
Klein, aber mein! (TV film)
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
Kehraus
Magdalena (TV film)
1982 Gutmütige Grantler, Der (TV film)
Skřítek pana Edera
1981 Colombe (TV film)
Die Rumplhanni (TV film)
1979 Frau W. (TV film)
1978 Harte Handel, Der (TV film)
1977 Štěstí nepadá z nebe
1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1975 Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1974 Kurpfuscherin, Die (TV film)
1973 Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
Nicht einmal das halbe Leben (TV film)
Sittengemälde (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
Die Lokalbahn (TV film)
Ignorant und der Wahnsinnige, Der (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Der Selbstmörder (TV film)
Napoleon und Joghurt (TV film)
1969 Frei bis zum nächsten Mal (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
1968 Im Dickicht der Städte (TV film)
Professor Columbus
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Paukenspieler, Der
Wie verbringe ich meinen Sonntag? (TV film)
1961 Schweyk im zweiten Weltkrieg (TV film)
1954 Ohňostroj

TV seriály

1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Martin Luther (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Geburtstage (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)
1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Paraplü und Perpendikel (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Politik und Führerschein (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky