foto

Friedhelm Ptok

  • nar. 7.8.1933 (86 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Veterinář vyšetřuje: Stará kletba (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Aussichten (studentský film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Ich bin eine terroristin
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In den Nebel (TV film)
2008 Always Summer
2006 Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
2004 Delphinsommer (TV film)
2001 1000 Meilen für die Liebe (TV film)
1999 Todesengel (TV film)
1998 Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
1997 Hollister (TV film)
Zwischen den Feuern (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
1994 Nachlaß, Der (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1982 Kleine Bruder, Der (TV film)
1981 Flucht aus London (TV film)
Poltergeist, Der (TV film)
1980 Odpadlík
1978 Der Pfingstausflug
Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
Niemandsland (TV film)
Zwischen zwei Kriegen
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Lohn und Liebe (TV film)
1972 Freizeitraum, Bau 2 (TV film)
Náhlé vzplanutí
1971 F.M.D. - Psychogramm eines Spielers
1970 Clavigo (TV film)
1968 Die schwarze Sonne (TV film)
Im Dickicht der Städte (TV film)
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
Ein Mädchenleben für Wind (TV film)
Kriminalmuseum - Die Zündschnur (TV film)
König Ödipus (TV film)
1966 Caligula (TV film)
Elektra (TV film)
Magdalena (divadelní záznam)
1965 Held Henry (TV film)
1964 Spaßvogel, Der (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tulipány z Amsterodamu (S04E06)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Kein Rezept für die Liebe (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Die Melchiors (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky