foto

Rosa Blasi

  • nar. 19.12.1972 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sinister Stalker (TV film)
2017 Christmas Princess (TV film)
2012 Teenage Bank Heist (TV film)
2011 Vendetta
2010 Next Stop Murder (TV film)
2007 Lesser of Three Evils
2006 Inseparable (TV film)
2004 Making Changes
Nenávist
2000 Vyvolený (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)

TV seriály

2020 Team Kaylie (TV seriál)
Most přes dceřinu minulost (E20)
Informační šum (E19)
Kočičí rande (E18)
další epizody (9)
2019 Team Kaylie (TV seriál)
Veselé Konradové! (E11)
Houpačka a nepořádek (E10)
Večírkový papárazi (E09)
další epizody (11)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Did the Chicken Cross the Road? (S10E07)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
Growing Pains (S03E04)
Smells Like Winner (S03E01)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
Requiem for a Dream (S02E16)
The Buddy System (S02E13)
Free People (S02E12)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
What Are You Made Of? (S02E07)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
A Jones for a Smith (S06E11)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
další epizody (7)
Melrose Place (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Válka gangů (S03E12)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Abstinence (S09E13)
1998 Becker (TV seriál)
Sex in the Inner City (S01E03)
Frasier (TV seriál)
Tajná ctitelka (S06E06)
1997 Hitz (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Rozejít se je snadné (2. část) (S11E15)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)