foto

Rosa Blasi

  • nar. 19.12.1972 (44 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Teenage Bank Heist (TV film)
2011 Vendetta
2010 Next Stop Murder (TV film)
2007 Lesser of Three Evils
2006 Inseparable (TV film)
2004 Making Changes
Nenávist
2000 Vyvolený (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)

TV seriály

2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Válka gangů (S03E12)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Hitz (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace