foto

Annie Symons

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Král Artuš: Legenda o meči
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2009 Diamanty (TV film)
Zlomový rok 39
2008 Phoo Action (TV film)
2007 Joeův palác (TV film)
Taková jsem byla (TV film)
2006 Sweeney Todd (TV film)
2005 Friends and Crocodiles (TV film)
Gideon's Daughter (TV film)
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
2002 Doktor Živago (TV film)
2000 Bílá vdova
Pandaemonium
1998 Ložnice a kuloáry
Láska prokletá
1996 Stella šlape chodník
1995 Madagascar Skin
Noční hlídka (TV film)
1994 Down There
1993 Anchoress
Bhaji na pláži
Projections
1992 Creatures of Light
1990 Arcadia
The Garden

TV seriály

2020 Třetí den (TV seriál)
2019 The Rook (TV seriál)
Chapter 8 (E08)
Prologue (E07)
Chapter 6 (E06)
další epizody (8)
2018 The Terror (TV seriál)
We Are Gone (S01E10)
The C the C the Open C (S01E09)
Terror Camp Clear (S01E08)
další epizody (10)
2014 Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
Přijď zemřít (E08)
další epizody (4)
2013 Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
Rozbřesk věčné noci (E04)
další epizody (6)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)

TV pořady

1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Riot at the Rite (TV film)
1998 Láska prokletá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky