foto

Nicholas Mele

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sinatra Club
2001 Jmenuji se Sam
1999 Jimmy Zip
1996 Poslední dny Frankieho Flye
1995 Let holubice
1994 Únik 2
1991 Vzhůru ke dnu!
1990 Impuls
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Crossing the Mob (TV film)
David (TV film)
Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
1985 Torchlight
1984 Goldie and the Bears (TV film)
Nevěrně tvá
Průvodce osamělého muže
1982 Lékařská akademie
Svého druhu hrdina
Vražda podle scénáře (TV film)
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Celou dlouhou noc
Drahá maminko
1980 Herschel drtí faraony
The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1977 Děvče pro zábavu
1976 Hotel Ritz

TV seriály

2002 Policie New York (TV seriál)
Poručíkův návrat (S09E18)
2000 Věřte nevěřte (TV seriál)
Tanec na cestu / Hrací skříňka / Dvě ku jedné / Dívka v nesnázích / Roh smrti (S03E02)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bottle Deposit (S07E20)
1995 Policie New York (TV seriál)
Dirty Laundry (S03E05)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Roomies (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Osobní přitažlivost (S01E02)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace