foto

Jim Stewart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Přežij!
2005 Valiant
2001 Příšerky s.r.o.
1998 Nevinný flirt
1994 Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1989 Powwow Highway
1988 The Nest
1987 Munchies
Otrokyně z konce vesmíru
1981 Choices

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Bad Actors (S01E09)
Flat Line (S01E06)
Secrets and Lies (S01E03)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Townhouse Incident (S17E11)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Maternal Instincts (S17E06)
Criminal Pathology (S17E02)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
Závažný případ (S08E14)
Vyřízený (S08E13)
další epizody (5)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
Odkaz (S07E19)
Zmizení (S07E17)
další epizody (4)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
Ženatý, ale sám (S07E04)
Dluh (S07E01)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Last One Out, Get the Lights (S02E23)
The Parent Rap (S02E20)
Life Lines (S02E17)
další epizody (4)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
Leave of Absence (S02E08)
Wild Cards (S02E05)
další epizody (9)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
With the Greatest of Ease (S01E04)
Sweet Justice (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sublime
1991 Death on the Job
1989 Crack USA: County Under Siege

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace