Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Decourcy je o krok blíž k tomu, aby spojil ukradené zbraně s loupeží v Reveru, když zasvěcený člověk souhlasí, že bude mluvit. Jenny už nemůže ignorovat Jackieinu bezohlednost, když se objeví na jejím prahu. (HBO Max)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl série. To, že je bostonská FBI snad nejzkorumpovanějším vládním úřadem v dějinách země, nebude úplným překvapením. Ani to, že Ward s reverendem nebudou kámoši. Ten vyhrožuje „vynechanou lekcí boxu“. Jackiemu se to sype doma – napřed nepozvaná návštěva, pak dcerka ztratí nevinnost ve feťáckém doupěti. Nejprve to dokonale sehraje s nenáviděnou tchýní, pak s bratrem (na základě objevených zbraní) zadrženého Hooka. Zároveň je asi naivní doufat, že přestane zajímat investigativní novinářku. Holt Boston rozhodně není jen městem, kde je Harvardská univerzita, baseballoví Red Sox nebo hokejoví Bruins či je rodištěm Edgara Allana Poea a Benjamina Franklina, ale i synonymem kriminálních příběhů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznacne doteraz najlepsi diel. Traskava atmosfera a emocne sa to tu na mnohych frontoch poriadne prestreli. Posledne minuty boli...tiesnive..a zaklincovane Bacon-vou poslednou trufalou replikou. Pecka. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama