foto

James Giordano

  • nar. 10.8.1960 (58 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Take Me Home
2004 Adventures in Homeschooling
1994 Cracking Up
1991 Thrill Kill Video Club
1990 Vražedné sekundy
1989 Fear, Anxiety & Depression
Vetřelci - Teroristé
1987 Srdce
1984 Pravidla velkoměsta

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 My Haunted House (TV seriál)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Larry Bird and the Iron Throne (S01E06)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Port Authority (S03E11)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace