foto

Christopher Murray

  • nar. 19.3.1957 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
The Final Wish
2013 Clubhouse
2009 Imigranti
2008 Nejlepší léto mého života (TV film)
2007 Probuzené srdce (TV film)
2006 Sejmi eso
2005 Policajtem proti své vůli
2004 Společný dům (TV film)
2003 Commission, The
Leprechaun: Back 2 tha Hood
1999 Nice Guys Sleep Alone
1998 Silnice E9 (TV film)
1997 Rozpoutané peklo
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Virtuozita
Vražedné alibi
1994 Cesta kovbojů
Clifford
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
1993 Fatální instinkt
Případ Pelikán
1992 Grass Roots (TV film)
Smrtelné probuzení (TV film)
1991 Walter Ego, The
1990 Flash (TV film)
1989 Zítra na shledanou
1988 A Bůh stvořil ženu
1984 Mister Roberts (TV film)
1983 I Am the Cheese
1981 Family Reunion (TV film)
Příběh Patricie Nealové (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži

TV seriály

2018 Zelenáč (TV seriál)
The Hawke (E06)
Bosch (TV seriál)
Missed Connections (S04E07)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
94 Meetings (S02E21)
Sweetums (S02E15)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Lincolnova dálnice (S02E09)
2003 Hunter (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nebezpečné území (S01E15)
1995 Courthouse (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2007 Chris a Don, příběh lásky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace