foto

Joseph Bernard

  • nar. 12.12.1923
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 3.4.2006 (82 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Granny, The
1993 Warlock 2: Armagedon
1992 Mikey
1986 Žár
1985 Fever Pitch
1983 Posedlý krásou
1980 Pleasure Palace (TV film)
1978 Křídla v Kitty Hawk (TV film)
1976 Death at Love House (TV film)
1975 Mobile Two (TV film)
1974 Hangup
1973 Smějící se policajt
The Baby
1972 Brute Corps
Gidget Gets Married (TV film)
Stand Up and Be Counted
1971 Steagle, The
Tattered Web, A (TV film)
1970 Quarantined (TV film)
R.P.M.
The Challenge (TV film)
Ztracený let (TV film)
1969 Immortal, The (TV film)
1968 Don't Just Stand There!
Polární stanice Zebra
1961 Norimberský proces
1960 Murder, Inc.

TV seriály

1978 Kaz (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Vlk v ovčíně (S02E07)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
For the People (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Shelter (S03E03)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1967 The Flying Nun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace