foto

Steven K. Tsuchida

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Life-Size 2 (TV film)
2013 Off Season: The Lex Morrison Story (TV film)
2003 Ninja Pays Half My Rent, A

TV seriály

2020 Awkwafina Is Nora from Queens (TV seriál)
Můj kamarád Hajzlík (TV seriál)
2019 In the Dark (TV seriál)
Deal or No Deal (S01E09)
The Village (TV seriál)
Yes or No (E06)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VI. (S03E06)
Znovu 20 (TV seriál)
Flush with Love (S06E02)
Big Day (S06E01)
2018 Grown-ish (TV seriál)
Unbreak My Heart (S01E07)
Nenasytná (TV seriál)
Pocity a démoni (S01E09)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VII. (S02E07)
Me, Myself and I (TV seriál)
Thanksgiving (E09)
Those Who Can't (TV seriál)
Abbey's Road (S03E12)
You Can't Go Homecoming Again (S03E03)
Znovu 20 (TV seriál)
A Titanic Problem (S05E02)
#LizaToo (S05E01)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VI. (S01E06)
Girlboss (TV seriál)
Top 8 (E05)
Ladyshopper99 (E04)
Haters Back Off (TV seriál)
broadway or buts (S02E08)
my theem park (S02E07)
my 1rst bae (S02E05)
další epizody (4)
Znovu 20 (TV seriál)
Gettin' Hygge With It (S04E02)
Post Truth (S04E01)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
The Marshmallow Experiment (S03E02)
A Kiss Is Just a Kiss (S03E01)
Nabídka, která se neodmítá (S02E02)
další epizody (4)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Has No Idea Where I Am! (S01E15)
Josh and I Work on a Case! (S01E12)
2015 Znovu 20 (TV seriál)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
I'm with Stupid (S01E09)
Šílená bejvalka (TV seriál)
My Mom, Greg's Mom and Josh's Sweet Dance Moves! (S01E08)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
The Crazy Ones (TV seriál)
Simon Roberts Was Here (E14)
Nová holka (TV seriál)
Velká novina (S03E21)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Terrible People (S01E09)
Clown Panties (S01E08)
další epizody (10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Válka o studovnu (S04E04)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Původ upírské mytologie (S03E15)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Muffin' Man (S01E05)
Positively Negative (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky