Reklama

Reklama

Letovisko lásky

  • USA Resort to Love
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah jí nevyšel a kariéra taky nestojí za nic, a tak tahle zpěvačka vezme kšeft v načančaném ostrovním letovisku, kde se úplnou náhodou žení její bývalý snoubenec. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Olík 

všechny recenze uživatele

I když jsem poslední týden tak trochu rozněžnil a dal kouskům jako Milostná past (r.2021) nebo Pekařky z Brooklynu (r.2016) slušné tři hvězdy, takhle black romance na mne byla už příliš jednoduchá. Dalo by se shrnout jako: Všichni se nakonec mají rádi a mezi tím nic. Klasická klišé šablona, klasické klišé postupy, klasické klišé ukončení….takových hloupoučkých komedií už bylo a ještě bude. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Christina Milian vyzerá stále ako tak dobre, len na začiatku som nevedel čo je na nej ešte pravé. Tie umelé riasy, ktoré jej tam hodili na párty, to bola chodiaca reklama na to, ako to nerobiť. Hrubé, načechrané, mazľavé, každú chvíľu som sa obával, ako sa jej trápne odpoja od oka. Našťastie som si spomenul, že je to film a tam je na jednu scénu aj 150 pokusov, čiže všetko dobre dopadne a v neskoršom deji našťastie ustúpili od nánosu lepidla. Každopádne mi to pripomenulo niekoľko predavačiek a čašníčok, ktoré zabudli že menej je niekedy viac a v osemnástich rokoch nemusíš mať 15 cm obrvy s váhou 2 kilá. Čo sa týka filmu, Christina teda nie je žiadna herečka, takže jediné jej kvalitné využitie v spievaní, ktoré sa však nezaobišlo bez pokusov o trápne vtipy, ktoré žiaľ nevyšli. No a v druhej polovici sa film premení na  nekonečné uvažovanie o tom, ktorý muž je pre mňa ten pravý – ten alebo ten? Nakoniec ona príde na to, ale tých presladených a kvázi srdcervúcich momentov tu bolo až nad mieru. Fanúšikom veľmi nenáročnej romantiky to možno bude stačiť. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Netflix jaksi jede černošské komedie koukám po Jihoafrické minulý rok jede další kde narazit na bělocha je považováno za hřích (jsou tu tak 2 z 20 zhruba) . Jinak jako komedie je to koukatelné hlavní hrdinka sympatická (mě osobně nevadila ani na tom začátku) a celkově povedené je zde i menší porce klasického klišé a nebýt tam ta feministická agitka ve stylu ženská má mít sen a nikdo jí ho nemá ničit chlap nemá nárok na žádný sen šel bych i na 4 hvězdy. Povedly se i písně od Alicie Keys po Patricka Swayzeho. 60 procent P.s. hvězda dole za nevěstu toho chlápka nejen, že má hnusné šaty , ale celkově mě tam nesedla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si pustit něco levného, jednoduchého, něco nad čím nebudu moct úplně přemýšlet, dění bude ubíhat, já u toho budu moct poklízet a tak nějak to bude lepší uklízení, než když bych to dělal do ticha. Jenže Letovisko lásky byla debilita už od začátku. Dobře, přijal jsem námět, takže popové zpívánky jsem hodil za hlavu. K tomu prostředí ostrova bylo doslova úchvatné. Ale pak se na scéně objevil ten kluk s břišním žebříkem výraznějším, než má Lukáš Krpálek a film mě začal docela dost srát. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Náhoda to zariadila tak, že sa jej bývalí prišiel oženiť do letoviska kde ona pracuje. Herecké obsadenie: Christina Milian (nar. 1981, USA) je veľmi sympatická herečka, ktorá je známa z vianočných nízko rozpočtových romantických komédií. Ostatný herecký ansábel mi už až tak sympatický nebol. Asi skôr vôbec. Prevedenie: Ak si odmyslíme naozaj krásne exteriéry exotického letoviska tak sa film ozaj nemá moc o čo oprieť. Humor je strašný. Herecké výkony sú otrasné a romantika na každom rohu za ktorú by sa nemusel hanbiť ani Rosamunde Pilcher (nar. 1924, Velká Británie)  Pocity: Nijako emotívne som sa s daným filmom nevedel zžiť. Pár krát som sa pousmial na vtipe ale väčšinou som film vnímal iba ako šum v pozadí. Pridaná hodnota: Ideálny film pre vašu nežnú polovičku k nedeľnému žehleniu. 50% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama