foto

Alan Caillou

  • nar. 9.11.1914
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.10.2006 (91 let)
    Sedona, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ledoví piráti
1982 Meč a čaroděj
1981 Goliath Awaits (TV film)
1980 Beyond Evil
Divoch Gauguin (TV film)
1977 Herbie jede rallye
1976 Dixie Dynamite
1974 Questor Tapes, The (TV film)
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Open Window
The Hound of the Baskervilles (TV film)
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1970 Nam's Angels
Sole Survivor (TV film)
The Challengers (TV film)
1969 File on Devlin (TV film)
1968 Bojovníci s peklem
Elizabeth the Queen (TV film)
Ďábelská brigáda
1966 Záchrana vzácného plemene
1965 Podivné manželství
Šilhavý lev Clarence
1964 Signpost to Murder
1963 Seznam Adriana Messengera
1962 Five Weeks in a Balloon
It Happened in Athens - vyp.
1961 Pirates of Tortuga
The Fiercest Heart
1960 Seven Thieves
1959 Cesta do středu Země

TV seriály

1980 Magnum (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Quark (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Království pavouků
1975 Assault on Agathon
1971 Evel Knievel
1970 Nam's Angels
1965 Village of the Giants
Šilhavý lev Clarence

TV seriály

1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Other Side of the Mountain (S01E03)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Gepard - kniha
1975 Assault on Agathon - kniha
1963 Rampage - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky