foto

Gérard Tichy

  • nar. 11.3.1920
    Weißenfels, Německá říše
  • zem. 11.4.1992 (72 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
1986 Romanza final (Gayarre)
1985 La hoz y el Martínez
¡Qué tía la C.I.A.!
1984 Serpiente de mar
1982 Pieces
1981 Diablos del mar, Los
L'ultimo harem
Maravillas
Tajemství ostrova příšer
1978 Venus de fuego
1973 La Orgía de los muertos
La corrupción de Chris Miller
Tajuplný ostrov
1972 Bažanti jedou do Španělska
Letní zabiják
1970 Cuadrilátero
Giuditta - Freunde das Leben ist lebenswert
Il rosso segno della follia
Vamos a matar, compañeros
Último día de la guerra, El
1969 Cantando a la vida
Hora cero: Operación Rommel
Las trompetas del apocalipsis
Marquis de Sade: Justine
Urlo dei giganti, L'
1968 Las Vegas, 500 millones
Madiganovy miliony
Magnífico Tony Carrera, El
Rouble a deux faces, Le
Sonora
1967 Colpo maestro al servizio di Sua Maestà britannica
Faccia a faccia
The Man Outside
1966 Agent X 13
Cuatro dólares de venganza
Pirát sedmi moří
Solitaire passe à l'attaque, Le
Superargo contro Diabolikus
Texican
Tygr sedmi moří
1965 Centomila dollari per Ringo
Desafío en Río Bravo
Dobrodruh z Istanbulu
Doktor Živago
El niño y el muro
Peklo Manitoby
Train d'enfer
1964 Chance et l'amour, La
Invincibili sette, Gli
Muerte silba un blues, La
Playa de Formentor
Tiro por la espalda, Un
1963 Casablanca, nid d'espions
Horror
Senda torcida
1962 Happy Thieves, The
La cara del terror
La reina del chantecler
Los culpables
Sette gladiatori, I
1961 Alerta en el cielo
Cid
Král králů
Pecado de amor
1960 Ángel tuvo la culpa, Un
1959 Frente infinito, El
Molokai, la isla maldita
1958 Aquellos tiempos del cuplé
Cuatro en la frontera
Hospital general
Stahlnetz - Das zwölfte Messer (TV film)
1957 ...Y eligió el infierno
Cuando el valle se cubra de nieve
1956 Alexandr Veliký
Curra Veleta
Minutos antes
Nunca es demasiado tarde
Strach
1955 Canto del gallo, El
Lo que nunca muere
Los ases buscan la paz
1954 Beso de Judas, El
Malaga
Murió hace quince años
Pasaporte para un ángel (Órdenes secretas)
¿Crimen imposible?
1953 Decameron Nights
La Guerra de Dios
1952 Barco sin rumbo
Cuba Cabana
Hombre acosado
Llamada de África, La
Quema el suelo
1951 Balarrasa
Cerca del cielo
Manchas de sangre en la luna
Servicio en la mar
1950 Black Jack
1949 Neutralidad

TV seriály

1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1968 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace