foto

David Drew Gallagher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Sexy párty 2

TV seriály

2019 Dwight in Shining Armor (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 When Sunday Comes
2000 We Married Margo
1999 Rozluč se s Toledem
1996 Infinity
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Americký prezident
Fast Company (TV film)
1994 Skandální odhalení

TV seriály

1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Mare Tranquilitatis (E06)
1968 (E04)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Valiant (S06E22)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ztracený Ráj (S04E11)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
All's Fair (S01E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Krev není voda (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky