foto

Petra Jindrová

  • nar. 8.5.1964 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bardi
Velké dobrodružství Čtyřlístku
1992 Havran barvy lila (TV film)
1991 Cvokstory (divadelní záznam)
1989 Osmý div světa (TV film)
Čarodějův učeň (TV film)
1986 Principálka (TV film)
1985 Skalpel, prosím
1984 Až do konce
Oldřich a Božena
1982 Jak svět přichází o básníky
1979 Neteř (TV film)

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Ententýky (TV seriál)
2007 Příkopy (TV seriál)
Růža (E04)
Garáž (E03)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace