foto

Miroslav Sobota

  • nar. 1935
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Dítě hvězdy (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2004 Kouzelný přítel (TV film)
2003 Společník (TV film)
2002 Peklem s čertem (TV film)
2001 Zázračné meče (TV film)
2000 Zvonící meče (TV film)
1999 Ošklivá princezna (TV film)
Řezník (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
Listonošky (TV film)
Zkřížené meče (TV film)
1997 Králův šašek (TV film)
1996 Chladné srdce (TV film)
1995 Můj muž je Einstein (TV film)
1993 Deset malých běloušků (TV film)
Respirium Tremens (TV film)
1991 Variácie slávy (TV film)
1989 Přiměřená večeře (TV film)
1988 Moudrý táta (TV film)
1987 Domek (TV film)
Drahá tetičko (TV film)
Jeskyně (TV film)
1986 Buchty (TV film)
Můj obchod se psy (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)
1985 Boty (TV film)
Kamarád z vojny (TV film)
Primář (TV film)
1984 Recept na milování (TV film)
1983 Hledám tetu z kabaretu (TV film)
1982 Hlavní výhra (TV film)
1981 Konkurs (TV film)
1980 Hlas krve (TV film)
1979 Kde šiješ, Hamlete? (TV film)
Překupníkem proti své vůli (TV film)
1978 Babička je ráda (TV film)
Prodaná babička (TV film)
1977 Na rohu kousek od metra (TV film)
1974 Maminka (TV film)
Skokan
Sokyně
1970 Neboť nevědí, co činí (TV film)
1969 Růžové Merkury (TV film)
1968 Můj dům - můj hrad
Čirok (TV film)
1966 Prostě ani muk
1964 Místenka bez návratu
1963 Čas jeřabin
1961 Poslední bohém (studentský film)

TV seriály

2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
Léčba šokem (S05E05)
Infarkt (S05E04)
2005 Ulice (TV seriál)
1989 Kamarát Argo (TV seriál)
1986 Na dvore a na pažiti (TV seriál)
Pa a Pi (TV seriál)
1985 Piesočná potvorka (TV seriál)
1983 Puk Fuk (TV seriál)
Tunel Omega (TV seriál)
1982 Trinásť stránok z pamätníčka (TV seriál)
1981 Stratená melódia (TV seriál)
1980 Kde spávajú kamzíky (TV seriál)
1977 Novinárske rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

1995 Škoda lásky (TV film)

TV pořady

2002 U Stréců je vždy noc pestrá, zvlášť, když je to na Silvestra (TV pořad)
2001 Hezky od podlahy (TV pořad)
1998 Bakaláři 1998 (TV pořad)
1997 Příště u Vás (TV pořad)
1994 Je krásné lásku dát (TV pořad)
Znovu Na Vlachovce (TV pořad)
1976 Když je v Praze abnormální hic (TV pořad)
1971 Hezky od podlahy (TV pořad)
Půlhodinka s Rangers - Pouze pro Plavce (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Neboť nevědí, co činí (TV film)
1963 Čas jeřabin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace