foto

Stacey Farber

  • nar. 25.8.1987 (33 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Made... The Movie (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Král smutku
Orpheus (TV film)
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2002 Narkotika

TV seriály

2020 Diggstown (TV seriál)
Dani Ewing (S02E06)
Vi Bayley (S02E05)
Tanya Ianova (S02E04)
další epizody (6)
2019 Diggstown (TV seriál)
Kim Bond (S01E06)
Nikki LeBlanc (S01E05)
Delroy Nelson (S01E04)
další epizody (6)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Zákaz vycházení (S04E08)
Datum spotřeby (S04E04)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Barbecue (S04E07)
UnREAL (TV seriál)
Codependence (S03E09)
Confront (S03E04)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Drill (E10)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
The Brave (TV seriál)
Moscow Rules (E02)
Saving Hope (TV seriál)
Leap of Faith (S05E12)
Nightmares & Dreamscapes (S05E11)
Change of Heart (S05E10)
další epizody (4)
2016 Saving Hope (TV seriál)
All Down the Line (S04E12)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
All the Pretty Horses (S03E18)
Fearless (S03E17)
další epizody (8)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (6)
Rookie Blue (TV seriál)
Jen okamžik (S05E01)
2013 Cult (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Unconditional Love (S03E01)
2008 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Paradise City (4/4) (S08E22)
Paradise City (3/4) (S08E21)
Paradise City (2/4) (S08E20)
další epizody (22)
2007 Střední škola Degrassi (TV seriál)
We Built This City (S07E24)
If This Is It (S07E23)
Don't Stop Believin' (S07E22)
další epizody (24)
2006 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Don't You Want Me (2/2) (S06E19)
Don't You Want Me (1/2) (S06E18)
Sunglasses at Night (S06E17)
další epizody (19)
2005 Střední škola Degrassi (TV seriál)
High Fidelity (2/2) (S05E19)
High Fidelity (1/2) (S05E18)
Total Eclipse of the Heart (S05E17)
další epizody (19)
2004 Best Friend's Date (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Goin' Down the Road (2/2) (S04E22)
Goin' Down the Road (1/2) (S04E21)
West End Girls (S04E20)
další epizody (22)
2003 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Power of Love (S03E22)
Our House (S03E21)
I Want Candy (S03E20)
další epizody (22)
2001 Doc (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky