foto

Stacey Farber

  • nar. 25.8.1987 (31 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Made... The Movie (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Král smutku
Orpheus (TV film)
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2002 Narkotika

TV seriály

2019 Diggstown (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Lockdown (S04E08)
The Expiration Date (S04E04)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Barbecue (S04E07)
UnREAL (TV seriál)
Codependence (S03E09)
Confront (S03E04)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Drill (E10)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
The Brave (TV seriál)
Moscow Rules (E02)
Saving Hope (TV seriál)
Leap of Faith (S05E12)
Nightmares & Dreamscapes (S05E11)
Change of Heart (S05E10)
další epizody (4)
2016 Saving Hope (TV seriál)
All Down the Line (S04E12)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
All the Pretty Horses (S03E18)
Fearless (S03E17)
další epizody (8)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (6)
Rookie Blue (TV seriál)
Jen okamžik (S05E01)
2013 Cult (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Unconditional Love (S03E01)
2004 Best Friend's Date (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace