Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel učiní velké rozhodnutí. Jack získává potenciálního investora pro svůj business. Preacher a Paige testují, jak jsou na tom. Schůze rady přináší překvapení pro Hope. (Netflix)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějakou chvíli mi to trvalo, ale dnes jsem dostala velkou chuť se vrátit do Virgin river. A je to super. Prostředí je tu velká devíza a tvůrci to moc dobře ví, takže nám hned z kraje servírují pastvu pro oči. Dějově se občas nechytám, protože jsem samozřejmě všechno zapomněla. Ale já se chytnu. Dramata už dostala svůj základ a věřím, že se máme na co těšit. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále predchádzajúcej série bolo také supeeeer, tú epizódu (The Long Goodbye) považujem dokonca za najlepšiu z celého seriálu a tak som sa samozrejme tešila na Season 5 a zisťujem, že dokonca bude ešte S6! Z prvej epizódy (A Second Chance) mám skôr rozpačité dojmy, moje očakávania nenaplnila. Zbytočne sa to zamotáva tam, kde by nemuselo. Virgin River akoby sa nevedelo rozhodnúť, či chce byť viac v štýle Hallmarku (niekedy mi to pripomína až telenovelu) alebo sa viac nakloniť niekde smerom krimi televízny seriál, no tá kombinácia romantiky a krimi nepôsobí veru vždy najlepšie. Stále si myslím, že toto je seriál pre ženy, tie "thrillerové" zvraty mohli z toho kľudne vynechať! Čo sa týka tejto epizódy, niektoré postavy sa správajú nepochopiteľne (Preacher & Paige?!!!) kým niektorí sa naďalej nechávajú manipulovať (Brady) a ďalšia nová postava? Kde bola Ava, dcéra Lilly, keď jej mama zomrela? Napriek spomenutým negatívam mám Virgin River rada. Bavia ma Mel a Jack, bavia ma Doc a Hope, baví ma Muriel, baví ma Lizzie. Prostredie je to, z čoho prevažne tento seriál profituje a to vďaka krásnej kanadskej prírode a soundtrack je tiež vždy perfektný. Som zvedavá, ako dlho vydrží Mel bez práce a už teraz predvídam, že Jack bude neprávom odsúdený za obchod s drogami alebo také niečo, aby to v tom idylickom Virgin River nemali také ľahké. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama