foto

Juka Inokuči

  • nar. 5.6.1978 (41 let)
    Kurume, Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nekopara
2016 Amakano
2015 Džun'ai Maniac
2013 D-spray
Jozakura Quartet: Cuki ni naku
Mesu noči torare
Namiučigiwa no Muromi-san: Pangea čótairiku no Muromi-san
2011 Akebi no hana: Maho
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Kansen 3: Šuto hókai
Princess Lover!
2009 Kansen: In'joku no rensa
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Aneimo
Injóčú šoku: Rjóšokutó taimaroku
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
Šin Ringecu
2007 Rensa bjótó
Tokubecu bjótó
Šakkin šimai
2006 Anime Jagami Jú
Futari no anijome
Himekiši Lilia
Kakjúsei 2: Ki hanaši acumari
Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
2005 Jakin bjótó 3
Requiem
Šintaisó (Šin)
2004 Hacukoi
Júgú settai: Kotó no gokuraku e jókoso
Maple Colors
Šinban Megami tantei Vinus File
2003 Daiakudži
Hotaruko
Kunoiči bakumacu kitan
Lingeries
Megami tantei Vinus File
2002 Cubaki'iro no Prigione
Mune kjun! Heartful Cafe
1993 Šibaitaroka

TV seriály

2018 Dies Irae (TV seriál)
2017 Dies irae (TV seriál)
2014 PriPara (TV seriál)
2013 Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
2012 Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
2011 Dragon Crisis! (TV seriál)
2010 Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
Yosuga no Sora (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2008 Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Jozakura Quartet (TV seriál)
Koihime musó (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Kaze no stigma (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
Zero no cukaima: Futacuki no kiši (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Mamoru-kun ni megami no šukufuku o! (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Karin (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
2004 Cuki wa higaši ni hi wa niši ni: Operation Sanctuary (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Kakjúsei 2: Hitomi no naka no šódžotači (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Asagiri no Miko (TV seriál)
Atašin'či (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace