foto

Rudolf Stärz

  • nar. 15.8.1946 (71 let)
    Terezín u Čejče, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psychopompos (studentský film)
2016 Menandros & Thaïs
2008 Bathory
2006 Takový žertík (divadelní záznam)
2003 Komedie omylů (divadelní záznam)
1996 Periferie (TV film)
1995 Mutters Courage
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
Královský život otroka (TV film)
Něco lehčího (TV film)
Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1989 Člověk proti zkáze
Divoká svině
1987 Proč?
Úsmev diabla
1984 Tři sestry (divadelní záznam)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
1980 Postřižiny

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Přijmout trest (S02E17)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Volavka (S04E02)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace