foto

Takehiro Murozono

  • nar. 3.8.1969 (50 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fucú no džošikósei ga "Locodol" jattemita.
2013 Zecumecu kigu šódžo: Amazing Twins
2011 Appleseed XIII: Juigon
Fairy Tail
2010 Broken Blade
Koe de ošigoto! The Animation
2007 Mijori no mori (TV film)
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
2003 Nami SOS!
2002 Saišú čikan denša
2001 Inoči no čikjú: Dioxin no nacu
2000 Reinó tantei Miko: Phantom Hunter Miko
Sin: The Movie
1999 BREAK-AGE
Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
Taiho šičau zo: The Movie
1997 El-Hazard: The Magnificent World 2
Hermes: Ai wa Kaze no Gotoku
1996 Dókjúsei 2
Tóšinden
Šinran šónin to óšadžó no higeki
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Macross 7 Encore
Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
Šin kaitei gunkan
1994 Dirty Pair Flash
Júgen kaiša
Kusatta kjóši no hóteišiki
1992 Sekai no hikari: Šinran šónin

TV seriály

2014 Nórin (TV seriál)
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
2011 The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Kaibucu ódžo (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Lamune (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Taiho šičau zo: Second Season (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace