foto

Jan Battěk

  • nar. 10.2. 1992, Česko

Biografie

Ve dvanácti začíná s dabingem a získává první angažmá v divadle TaFantastika. O rok později hostuje v divadle Na Vinohradech. Z dabingových rolí: Mravenčí polepšovna (Lucas), Arthur a Minimojové (Arthur), Petr Pan (Kudrnka), Zodiac aj.

V roce 2008 natočil epizodní roli v nováckém seriálu ULICE, roli pážete ve středověkém seriálu Karla Janáka NEŽ SE TÁTA VRÁTÍ (ČT) a hlavní roli v muzikálové pohádce Tomáše Krejčího FREDY A ZLATOVLÁSKA (ČT). I přes všechny tyto úspěchy se nerozhodl pro uměleckou školu. "Chci mít zadní vrátka, abych mohl kdyžtak utýct..." říká praktický muž.

KarelTago

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ta pravá
2015 Chlapáci (studentský film)
2013 Hořící keř (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Diogenes v sudu (S01E27)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Past na zloděje (S02E33)
Štěstí ve spreji (S01E33)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Perly z Karibiku (S03E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Selhání srdce (S05E30)
Zrádná samota! (S05E02)
2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Teambuilding (S02E05)
další epizody (7)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nic není, jak vypadá! (S04E18)
2010 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ztracená bitva (E14)
Ticho před bouří (E13)
Strašidla (E12)
další epizody (14)
2005 Ulice (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Němcová (divadelní záznam)
2009 Láska je láska (divadelní záznam)