foto

Chris McGinn

  • nar. 13.12.1955 (63 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na doraz
2015 Hard Drive
Sight Unseen
2014 Every Secret Thing
Family on Board
2012 The Corrections (TV film)
2010 Doktor Smrt (TV film)
Píseň mého srdce
2008 Synecdoche, New York
2004 Late Watch
2003 Three Long Years
Židovské kladivo
1999 Mickovy modré oči
1998 River Red
1997 Proč právě já?
1996 Breathing Room
1991 Mlčení jehňátek

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
The Night Flynn Sent the Cops on the Ice (S01E01)
Jessica Jones (TV seriál)
A.K.A A Lotta Worms (S03E12)
A.K.A The Perfect Burger (S03E01)
2018 #WarGames (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Freak Accident (S02E02)
Ray Donovan (TV seriál)
A Girl Named Maria (S06E06)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Fool Me Once (S01E12)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Nebezpečné finanční nástroje (S01E01)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Mister Softee (S08E09)
2008 Z Rock (TV seriál)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
PTSD (S10E09)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kukuřičné placky (S06E08)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Muž, mýtus, viagra (S02E08)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace