foto

Philip Martin Brown

  • nar. 9.7.1956 (62 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2017 Nejtemnější hodina
2015 Everyman (divadelní záznam)
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2012 Strawberry Fields
Tezz
2011 Jeden musí z kola ven
2006 Hospodu vám nedáme
Ze života nevěstky (TV film)
2001 Shockers: Parent's Night (TV film)
1999 Ospalá díra
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
Sharpova spravedlnost (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1987 1914 All Out (TV film)
1985 Coming Through (TV film)
1984 Bounty
1981 Oko jehly

TV seriály

2017 The Worst Witch (TV seriál)
The Worst Headmistress (S01E13)
Out of Bounds (S01E12)
The Mists of Time (S01E11)
další epizody (9)
2014 Suspects (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
Men of the World (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Sharp End (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
Die Kinder (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Floodtide (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace