foto

Mike Hodge

  • nar. 24.2.1947
    McComas, West Virginia, USA
  • zem. 10.9.2017 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Madeline's Madeline
2017 Pobav mě
2009 Adam
2008 Cadillac Records
College Road Trip
2005 Fat Cats
2004 Kings of Brooklyn, The
2003 Beacon Hill
Hlava státu
Undermind
2002 Other Brother, The
2001 Bojkot (TV film)
2000 Brooklyn Sonnet
Follow Me Outside
Mambo Café
Sestry v akci
1999 Zákon pomsty
1998 Fiona
Pod pokličkou
1997 Propadlí lásce
Vraždy po internetu
1996 Dvě tváře lásky
Výkupné
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Tři muži v negližé
1993 Na dostřel
1992 Emma and Elvis
Malcolm X
1990 Ohňostroj marnosti
1989 Modrá ocel
Perfektní svědek (TV film)
1987 Forever, Lulu
Kouzelné hůlky
Shaman, The

TV seriály

2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Krtek (S01E13)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S06E09)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Angels (S04E06)
2000 D.C. (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Burn Baby Burn (S11E06)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Uncivilized (S01E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ramparts (S09E11)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood (S08E07)
1996 Cosby (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Violence of Summer (S01E14)
1990 Working It Out (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace