foto

Charlotte Laustsen

  • nar. 19.12.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Šťastný konec
2017 Kidnapning
2016 Klassefesten 3: Dåben
Rodiče
2015 Co se z nás stalo
2014 Rychlochůze
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2011 Třídní sraz
2010 Lepší svět
Všechno bude fajn
2009 Karla a Katrine
Přes ulici, pod vodou
2006 Po svatbě
2005 Mladý Andersen
2004 Bratři
2003 Askepop - The Movie
Někdo jako Hodder
Sígři
Řezníci
2002 At kende sandheden
2001 Hrabě Axel
Kočka
Monin svět
Rozhýbej to!
2000 Bænken
1999 Kærlighed ved første hik
Ten jediný
V Číně jedí psy

TV seriály

2020 Pro a proti (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Pro a proti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2017 Tinkas juleeventyr (TV seriál)
Nissernes magi (E24)
Nisse i hjertet (E23)
Nettet strammes (E22)
další epizody (24)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Tidsrejsen (TV seriál)
En ny tid (E24)
Fanget i fremtiden (E23)
Frit fald (E22)
další epizody (24)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Nynne (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky