foto

Richard Hudolin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2004 Huff (TV film)
2000 G-Saviour (TV film)
1996 Boj s časem (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
1989 Závodní horečka
1987 Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Výstup
1984 Isaac Littlefeathers

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
The Devil's Greatest Trick (S06E13)
All for Nothing (S06E12)
We Fall (S06E11)
další epizody (4)
2017 Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2016 Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (6)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2008 Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
1996 Profit (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace