foto

Daniel Escobar

  • nar. 9.4.1964
    California, USA
  • zem. 13.12.2013 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mocná síla soucitu
2009 Unesená
2008 Hloubka duše
2003 Italské prázdniny
2002 Country Bears
2001 Fishes
Kokain
Mexičan
2000 American Daughter, An (TV film)
Between Christmas and New Year's
Sbohem, zítřku (TV film)
1998 Pan Vražda (TV film)
1997 Kosmetička a zvíře
Leather Jacket Love Story
1988 Noční talk show

TV seriály

2011 Whitney (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Čarodějky (TV seriál)
Nevidím, neslyším, nemluvím (S05E20)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
Club Soda and Salt (S03E03)
2001 Kristin (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace