foto

Jai Rodriguez

  • nar. 22.6.1979 (40 let)
    Brentwood, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 From Zero to I Love You
2017 Sharknado 5: Global Swarming (TV film)
2015 Kiss Me, Kill Me
2009 Oy Vey! My Son Is Gay!!
2005 Producenti
2002 Z nuly hrdinou

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E08)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
User Bias (E04)
In the Wild (E02)
Dice (TV seriál)
Fingerless (S02E06)
Chirurgové (TV seriál)
Noční let (S13E20)
2013 Betas (TV seriál)
One on One (E04)
Liv a Maddie (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Eastsiders (TV seriál)
Malibu Country (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v modré (S07E09)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Send in the Clowns (S01E10)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Legacy/Drag City (E15)
2010 Gigantic (TV seriál)
2008 Reality Obsessed (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace