foto

Jennipher Antoni

  • nar. 6.4.1976 (44 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Keiner geht verloren (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
2004 Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Lichter
2000 Natascha (TV film)
Ticho po výstřelu
1998 Freiwild (TV film)
1997 Nana (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Herberge für einen Frühling (TV film)
1993 Ich und Christine
1992 Große Fest, Das (TV film)

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Tajemství (S01E01)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Bosá princezna (S09E05)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der perfekte Mord (S02E08)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ursachenforschung (S14E33)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Gefährliche Fotos (S04E11)
SOKO Wismar (TV seriál)
Er gehört mir (S07E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein neues Leben (S08E19)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Unsere zehn Gebote (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Flirtfieber (S09E19)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Mutterglück (S01E02)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky