foto

Andrej Krob

  • nar. 14.4.1938 (80 let)
    Cheb, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Gorila
1990 Tvrdý chleba (TV film)

Dokumentární

2018 Divadlo Na zábradlí (TV seriál)
2017 Divadlo vzdoru (TV film)
2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Všeuměl (S12E01)
2010 Andrej Krob na tahu (TV film)
2006 Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem
Příběhy slavných (TV seriál)
Paní Olga (S07E11)
1996 A znovu Žebrácká opera
1995 Herci

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)
2011 Originální videojournal (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Sbohem, Sokrate (divadelní záznam)
2005 Vyrozumění (divadelní záznam)
1999 Horský hotel (divadelní záznam)
1998 Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
1988 Pokoušení

Dokumentární

2010 Zvláštní vydání (TV film)
2006 Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem
2003 Samizdat (TV seriál)
1999 Ateliéry (TV seriál)
Vis Magor - Poema o básníkovi (TV film)
1995 Chyba aneb muž ze seznamu
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace