foto

Douglas McGrath

  • nar. 2.2.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Café society
2009 Muž v pokušení
2007 Michael Clayton
2002 Hollywood v koncích
2000 Darebáčci
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Sladký ničema
Společník
1998 Celebrity
Štěstí
1997 Prix Fixe
1996 Cesta do města
1994 Otázky a odpovědi

TV seriály

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Girls (TV seriál)
Milostné příběhy (S05E09)
Ahoj, Kitty (S05E07)
Fajn chlap (S05E02)
2015 Girls (TV seriál)
Potíže s tátou (S04E09)

Dokumentární

2016 Carole King (TV film)
2002 Filmové žánry (TV seriál)
2001 Hudba stříbrného plátna (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Brooklyn Bridge
2011 Nechápu, jak to dokáže
2006 Pochybná sláva
2002 Nicholas Nickleby
1999 Společník
1996 Emma

Dokumentární

2016 Život Mikea Nicholse
2011 Po svém (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Brooklyn Bridge
2006 Pochybná sláva
2002 Nicholas Nickleby
1999 Společník
1996 Emma
1994 Výstřely na Broadwayi
1993 Včera narození

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace