Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

castor 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas pořád umí. A zatraceně dobře. Být neviditelný, to je to, co by ho zničilo. Měl rodinu, respekt, prachy, vlivné přátele. A vždy zajímavý exponát v posteli. Navrch se nikdy moc neohlížel na okolí. Jenže byznys se mu začíná rozpadat pod rukama, navíc přijde špatná zpráva od kardiologa. Má ještě co dohánět? A opravdu nešlo neopíchat dceru své přítelkyně? Douglas tyhle pracháče, kteří musejí čelit nejedné překážce, umí. Dokázal to už mnohokrát. V 80. a 90. letech ztělesňoval sofistikovanou mužnost, i v posledních letech zaplouvá do svých postav precizně a uvěřitelně, ač už si jej zdaleka nevybírají špičkoví režiséři. Zvládá part nenapravitelného sukničkáře i osamělého zlomeného chlapíka, který musí vzít do ruky utěrku a jídelní lístky. Pár dialogů o životě bylo zatraceně pravdivých. Za mě celková spokojenost. Slušné tři hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už víš, co jsem za člověka, co dělám většinu večerů. Snažím se někoho najít, vzít ho domů a pak už ho nikdy nevidět." V jednom si z Benem rozumíme - až se na mě nebude nějakému felčarovi cosi pozdávat a bude mě chtít vyšetřovat, tak už se neuvidíme. Já si prostě dojedu život po svém a nikoli v čekárnách u doktora a polykáním oblbováků. Nicméně Ben vyslal do boje své přirození a já jsem mu ten úspěch přál, ale jakmile jednou zasunul nevhodně a začal se mu hroutit imaginární byznys, tak mě to přestávalo bavit. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Urcit v popredi zajmu stoji a cely film si pro sebe kousek po kousku krade hlavni postava bohemsky vystupujiciho, ale v krizi se nachazejiciho Bena (Michael Douglas), ale to neznamena, ze by to bylo na skodu. Naopak silne herectvi a dobra podpora kolegu ve vedlejsich rolich davaji celemu deji stavu a smrnc. Starsi generace jeste nerekla sve posledni slovo a film jako je tento, moji myslenku jen stvrzuje a v budoucnu treba i znasobi. 75% ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

.. tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až....... zůstanete sám, opuštěný a na dlažbě. Michael Douglas v další "Hře", kdy však nedostal dárek a lekci od bratra, ale přímo od života. Tyhle příběhy se dějí běžně kolem nás a je dobře, že byl takhle obstojně natočen. Mnozí se díky němu možná podívají do zrcadla. Michael Douglas film skvěle táhne, v menších rolích se objevují sympatiční Susan Sarandon a Danny DeVito. Tenhle film není klenot, ale taky není zbytečný. Má zde své místo. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Většina filmů o uvědomnění si vlastní smrtelnosti na sklonku života je o zmoudření a vyrovnání. Tady je to naopak a to je nejvíc sympatické. Když je hlavní postava vyšachována z byznysu kvůli pletkám se zákonem, musel jsem se usmívat. V našem státě by byl za hrdinu a nabídky by se mu jen hrnuly. Ochcal jsi stát? Seš božan!! Tady je hezké teplé místečko a nauč nás to taky.... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama